Oana Gratianu

Makeup Artist

Despre mine

Despre Oana Gratianu Makeup Artist

Buna!

Acum ca ai venit in vizita pe la mine as vrea sa ma prezint.

Eu sunt Oana si sunt makeup artist. Inca mai zambesc cand spun asta pentru ca mi se pare ca visez uneori cand intru in studio-ul de makeup si imi dau seama ca pot sa fac ceva care imi place atat de mult si care imi aduce atata satisfactie.

Nici nu stiu cand mi-am dat seama ca imi place machiajul si ca as vrea sa ma ocup de makeup serios. Dar ceva stiu: stiu momentul in care, ca un miop care primeste prima pereche de ochelari, m-am uitat in jur si am vazut FEMEIA. Femeia care este frumoasa oricand. M-a incantat sa vad in jur atata frumusete: pe cea cu riduri ala de la atata ras, cea cu pistrui  pentru ca ii place sa stea la soare, cea cu cearcane pentru ca nu a dormit suficient, fiecare femeie iti spune o poveste cand te priveste, povestea ei sau a altora dar parca tot ai sta sa o asculti.

De atunci am inceput sa cochetez cu makeup-ul pentru ca mi-am dat seama ca eu vreau sa continui sa ascult si sa ma bucur de fiecare poveste din ochii tai. Prin ceea ce fac am privilejul ca, pentru putin timp, sa fac parte din capitolul frumos pe care il traiesti.

Stiu ca machiajul profesional, in general, este vazut ca o metoda de a masca realitatea dar eu nu vad lucrurile chiar asa. Nu caut sa acopar sau sa schimb trasaturile tale, vreau sa le pun in valoare! Pai cum sa nu imi tresara inima cand cu un pic de ruj, mascara si un fard de pleoape reusesc sa pun sub lumina reflectoarelor personajul principal: tu, cea care citeste aceste randuri.

Pentru mine cele cateva minute pe care le petrec in fiecare dimineata in fata oglinzii si ma machiez sunt momentul MEU. Sunt eu cu mine in clipele alea de dinainte de fiecare zi agitata in care imi pun armura. Machiajul de zi nu este doar o colectie de prafuri colorate, este un ritual care imi ofera sansa sa ma adun si sa incep o noua zi cu increderea ca voi putea, voi reusi si voi invinge.

Atunci cand nu machiez sau nu studiez noi metode de a crea look-uri ma puteti gasi citind, gatind sau sa dati de mine in vreun city break pe undeva prin lumea asta mare.

Sunt machior cu acte in regula si mi-am amenajat un studio de makeup in Bucuresti unde te astept cu drag. Stam, povestim, ne rasfatam si plecam mai vesele, mai increzatoare. 

Stiu ca atunci cand ai un eveniment timpul este pretios asa ca, daca esti din Bucuresti, ne putem vedea si la tine intrucat ma deplasez si la domiciliu pentru machiaje de eveniment.

Acum ca m-ai cunoscut, este randul tau! Ia legatura cu mine si hai sa vedem cand te machiez!

Oana Gratianu makeup artist